Ideálna je vtedy, keď neviete nájsť vhodné slová, ale aj, ak chcete vidieť ten moment prekvapenia, keď všetci naokolo pochopia, koľká bije.
Korpus som robila klasickú piškótu, na ktorú som recept písala tu: http://maskrtnici.blogspot.sk/2015/08/cimcarara-cim-cim-cim.html
Krém bol čučoriedkový
POTREBUJEME:
- 500g čerstvých čučoriedok
- 500g jemného tvarohu
- 500ml smotany na šľahanie 33%
- 250g mascarpone
- podľa chuti práškový cukor
- Vymiešame si tvaroh, smotanu na šľahanie, mascarpone a práškový cukor do tuhého krému.
- Približne 300g čučoriedok si rozmixujte na jemné pyré a zvyšné čučoriedky nakrájajte na malé kúsky.
- Pyré prilejte ku krému a zmiešajte a nakoniec opatrne vmiešajte aj kúsky čučoriedok.
- Dajte do chladničky vychladiť a môžte nanášať.
Ozdobu torty nechám na vašej fantázii. :)
Katka
0 komentárov:
Zverejnenie komentára